Hrvatski
kn Croatian Kuna

Radno vrijeme: Pon-Pet : 08:30 do 17:00 Subota : 08:30 do 13:00

  • Vaša košarica je prazna!

Dostava

 

 Dostava na Vaša vrata...

 

HRVATSKA:
Uvjeti dostave
 
Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Okvirni rok isporuke je unutar 2-72 sata (ovisno o mjestu dostave) osim proizvoda za koje je kupac posebno obavješten o roku isporuke. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

-Za naručenu robu  dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu 

Dostava za RH
od 0,00kn - do 150,00kn - (dostava 30,00kn)
od 150,01kn - do 220,00kn - (dostava 15,00kn)
iznad 220,01kn - Besplatna dostava

 

MEĐUNARODNA DOSTAVA WORLDWIDE - Za naručenu robu  dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 18,00€

ExYu (Makedonija, Crna Gora, BiH, Srbija) - Dostava 9€


Ostali uvjeti dostave:
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Ako imate pitanja ili želju provjeriti gdje se nalazi vaša pošiljka ili imate reklamacije na dostavu molim vas pošaljite email na adresu 
info@stelladecoro.hr

U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštečeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera koje je isti vratio STELLA DECORO d.o.o. bez isporuke kupcu i sl.) STELLA DECORO d.o.o. ne preuzima odgovornost na „prvi rizik" i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

VAŽNO: Ako ne primite robu u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće mailom ili telefonom!