''

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA WEB SHOP-A ECIGARETA.HR

1. OPĆI UVJETI PRODAJE

·      Sadržaj Internet trgovine i stranica Ecigareta.hr te svih njenih varijanti je vlasništvo firme STELLA d.o.o. (u daljnjem tekstu Ecigareta.hr).

·      Upotrebom internet trgovine Ecigareta.hr korisnici prihvaćaju objavljene opće uvjete poslovanja. Ecigareta.hr i korisnici s općim uvjetima ugovaraju međusobne obveze pri kupnji u internet trgovini Ecigareta.hr.

·      Opći uvjeti prodaje su sastavljeni u skladu sa hrvatskim Zakonom.

·      Ecigareta.hr. zadržava pravo izmjene općih uvjeta na Internet trgovne Ecigareta.hr bez prethodne obavijesti. Sve promjene općih uvjeta su za korisnike obvezujuće.

2. OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

·      Ecigareta.hr ne preuzima odgovornost za moguće posljedice prilikom upotrebe internet stranice Ecigareta.hr i njenog sadržaja.

·      Ecigareta.hr zadržava pravo izmjene sadržaja na internet stranici bez prethodne obavijesti i ne preuzima odgovornost od mogućih posljedica izazvanih promjenama.

·      Ecigareta.hr nastojati će da su sve cijene istinite, ispravne - svi podaci budu pravodobno ažurirani, proizvodi navedeni na našoj web stranici budu na zalihama. U slučaju grešaka u pogledu cijena, rokova isporuke, opisa proizvoda i dr. za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

·      Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode, te nije nužno da uvijek i u svim detaljima odgovaraju stvarnim proizvodima. S obzirom na različite mogućnosti pristupanju interent trgovini Ecigareta.hr, te korištenje različitih rezolucija i operativnih sistema ne možemo jamčiti identičnost boja naših proizvoda s bojama kako su prezentirane na uredžajima korisnika - kupaca.

3. OGRANIČENO PRAVO UPOTREBE

·      Kopiranje, objava ili distribucija sadrždaja na stranici Ecigareta.hr ili njegovog dijela bez dozvole tvrtke Ecigareta.hr je zabranjena.

·      Posjetitelji stranice Ecigareta.hr sadržaj koriste u nekomercijalne i isključivo u osobne svrhe.

4. POSTUPAK NARUČIVANJA ODNOSNO KUPNJE

·      Narudžba u internet trgovini je predana kada korisnik dobije automatsku elektronsku obavijest u uspješnosto zamprimljenoj narudžbi. Ta elektronska obavijest nije potvrda da je proizvod na zalihi i da je počela otprema proizvoda.

·      Narudžba će biti potvrđena najkasnije u roku 2 radna dana od dana kada je narudžba poslana i to putem nove email obavijesti o potvrdi narudžbe.

·      U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi ili da narudžbu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obaviješten putem elektronske pošte.

·      Svi ugovori o kupnji se pohranjuju u Ecigareta.hr sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača kupac ima pravo jednostranog raskida ugovora.

·      Zaprimljene i potvrđene narudžbe su neopozive.

·      U slučaju zlouporabe internet stranice Ecigareta.hr, Ecigareta.hr može narudžbu stornirati.

·      Prilikom naručivanja proizvoda kupac potvrđuje da je bio upoznat sa općim uvjetima i da je posebno bio upozoren na opće uvjete.

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ 

5. ODUSTAJANJE OD KUPNJE, POVRAT ROBE I REKLAMACIJE

·      Kupac ima pravo u roku od 14 dana sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača odustati od kupnje. Rok od 14 dana počine teći danom preuzimanja naručene robe.

·      Ukoliko dođe do odustajanja od kupnje, kupac pisanim putem šalje obavjesti na email: [email protected] , uz naznaku u predmetu “odustajanje od kupnje”

·      U obavjesti o odustajanju od kupnje navesti rezloge odustajanja od kupnje - nedvosmisleno, i u potpunosti navesti vaše ime, prezime i datum narudžbe.

 

6. POVRAT PROIZVODA

·      Ukoliko je proizvod personaliziran, napravljen po narudžbi, isti nije moguće zamjeniti ili vratiti.

·      Ukoliko je kupac robu preuzeo i odustaje od kupnje, mora preuzetu robu vratiti poduzeću u roku 7 dana, uz unaprijed pisanu obavijest.

·      Povrat novca u iznosu vraćenih proizvoda, poduzeće mora vratiti na bankovni račun kupca najkasnije u roku 14 dana od primitka robe.

·      Prilikom povrata proizvodi moraju biti neupotrebljeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži. Uz vraćeni proizvod priložiti kopiju originalnog računa, kao i originalnu ambalažu. - obavezno.

·      Pošiljku poslati na adresu: Reisnerova 59, 31000 Osijek

·      Troškove povrata robe u cijelosti podmiruje kupac te vraćeni proizvod neće biti preuzet ukoliko nije plaćena poštarina.

7. REKLAMACIJE POŠILJKE

·      Za sve tvorničke greške kupljenih proizvoda u interenet trgovini Ecigareta.hr preuzima odgovornost tvrtka Ecigareta.hr.

·      Ukoliko kupac ima prigovor sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača molimo da nas obavijesti na e-mail adresu: [email protected] s naznakom u predmetu “prigovor o Zaštiti Potrošača”

·      U obavijesti o grešci kupac mora detaljno objasniti - opisati grešku i omogućiti prodavaču da grešku razmotri.

·      Prilikom reklamacije, molili bi da kupac vrati robu sa kopijom originalnog računa na adresu navedenu u čl.6 u roku od 14 dana, od dana preuzimanja.

·      Po primitku pisane obavijesti i robe, Ecigareta.hr će u roku od 10 radnih dana dati pisani odgovor na rješenje reklamacije.

·      Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakirane u kartonsku ambalažu.

·      Sve reklamacije koje su neprikladno zapakirane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećena prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju.

·      Troškove povrata robe snosi kupac.

‎  

8. CIJENE

·      Pri kupnji vrijede cijene u trenutku narudžbe. Sve cijene su izražene u kunama sa uključenim PDV-om. Cijene vrijede do objave novog cjenika u internet trgovini Ecigareta.hr

·      Trajanje pojedinih akcija - sniżenja u internet trgovini su vremenski ograničeni, što je objavljeno u trenutku akcije-sniżenja na internet stranici Ecigareta.hr

·      Kod prikazivanja sniženja cjena (izraženo u postotcima) na računima može doći do minimalnog odstupanja od navedenog u e-shopu, što je posljedica zaokruživanja maloprodajnih cijena nakon sniženja.

9. NAČIN PLAĆANJA U INTERNET TRGOVINI

·      Plaćanje pouzećem: Poštarinu plaća kupac te službeniku gotovinom prilikom preuzimanja robe.

·      Plaćanje po predračunu: Plaćanje po zaprimljenoj ponudi. Nakon primitka sredstava šaljemo robu na adresu kupca.

·      Plaćanje kreditnim ili debitnim karticama:

10. IZJAVA O SIGURNOSTI

·      Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

·      CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pritom potpuno sigurnima.

·      Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

·      Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

·      Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unapređuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

·      Kao mjeru koja je u skladu sa sustavom ‘Sigurno plaćanje’ i u svrhu suradnje s ciljem sprječavanja internetskih prevara, Ecigareta.hr zadržava pravo na provjeravanje osobnih podataka koje su kupci pružili te poduzimanje odgovarajućih koraka (uključujući otkazivanje narudžbe) u svrhu jamčenja da se roba dostavlja u skladu s podacima navedenima u narudžbi.

    

11. IZJAVA O PRIVATNOSTI

·      Stella Decoro d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

·      Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

·      Svi djelatnici Stella Decoro d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

12. IZJAVA O KONVERZIJI

·      Za kupnje na stranicama www.ecigareta.hr sva plaćanja biti će realizirana u hrvatskim kunama.

·      Iznos za koji ćemo teretiti Vašu kreditnu karticu izračunava se kroz konverziju cijene iz eura u kune prema trenutnom deviznom tečaju Hrvatske Narodne Banke.

·      Na računu koji ćete dobiti od Vaše kartične kuće isti iznos biti će pretvaren u lokalnu valutu prema tečaju kartične kuće. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost pojave razlike u cijenama u odnosu na cijene navedene na našim web stranicama.

 

13. PAKIRANJE I DOSTAVA

·      Dostava se vrši preko Overseas Express-a po cijeni od 10,00-20,00kn.

·      Prilikom plaćanja pouzećem dodatno se naplaćuje 7,00kn

·      Ako primatelj u trenutku dostave ne bude na navedenoj adresi za dostavu, dobiti će obavjest o podizanju paketa.

·      Ako odaberete Preuzimanje u Trgovini, poslat ćemo Vam e-poštu kada Vaša narudžba bude spremna (svoju narudžbu preuzmite u roku od 15 dana).

·      Potrebno je pokazati broj narudžbe i identifikacijski dokument osobe koja preuzima paket

·      Narudžbe poslane vikendom i državnim praznicima obrađuju se sljedećeg radnog dana.

·      Prilikom narudžbe provjerite jesu li svi podaci o adresi dostave točno navedeni.

·      Ako narudžbe ne mogu biti isporučene zbog netočne adrese ili su isporučene na pogrešnu adresu, Ecigareta.hr neće pokriti troškove ponovne isporuke.

·      Ecigareta.hr je usredotočena pružanju izvanredne usluge kupcima. Trudimo se da svi proizvodi navedeni na našoj web stranici budu na zalihama i da su cijene istinite i ispravne.

·      U slučaju da se desi da naručeni artikal nije dostupan ili nismo u mogućnosti isporučiti isti, kontaktirati ćemo vas u roku od dva radna dana da pronađemo alternativno rješenje ili u cijelosti vratimo novac.

·      Troškovi dostave su nepovratni, osim ako su nastali zbog greške na artiklu u procesu proizvodnje.

 

14. ROK ISPORUKE

·      Rok isporuke je 3 – 14 dana radnih dana.

Product added to wishlist
Product added to compare.