''
21700 HΩ Run 3023mAh - HohmTech Ecigareta.hr Osijek
  • 21700 HΩ Run 3023mAh - HohmTech Ecigareta.hr Osijek
  • 21700 HΩ Run 3023mAh - HohmTech Ecigareta.hr Osijek

21700 HΩ Run 3023mAh - HohmTech

Specifikacije:

§  Kapacitet | 3023mAh.

§  Maksimalna brzina punjenja | 5,29A.

§  Brzina kontinuiranog pražnjenja | 39,1A.

§  Maximalno 80oC | Isključivanje 3,2V | 49,5A.

§  Puls | Vrh6: 56,4A.

§  Zadržavanje ciklusa | 500 ciklusa (73%), 1000 (64%).

§  Kemija Vrsta | QSP Li-NMC.

100,00 kn
s PDV-om
Količina

§  ČUVATI IZVAN DOSEGA maloljetnih osoba (najmanje 18 godina) i kućnih ljubimaca.

§  NE stavljajte u vatru, pećnicu, mikrovalnu pećnicu i ne izlažite ništa više od 100oC (212oF)

§  NEMOJTE NOSITI ili skladištiti izvan zaštitnog pakiranja ili zaštitne ćelije.

§  NE stavljajte u džep, torbu, torbicu ili na tijelo (primjenjivo u svakom trenutku). Džepovi sadrže KLJUČEVE, NOVAC, PREDMETE i/ili DEBRIS koji mogu izazvati kratki spoj ćelije (baterije) uzrokujući njezinu eksploziju. Ćeliju je potrebno čuvati u zaštitnoj ambalaži ili zaštitnom omotu cijelo vrijeme kada se ne koristi.

§  NEMOJTE STAVITI UREĐAJ S ĆELIJAMA (E) U KOJIMA SU INSTALIRANE U džepu ili na tijelu. Koliko god to bilo vjerojatno, uređaj može doći do kvara i/ili na njega utjecati krhotine ili predmeti u džepu koji mogu izazvati kratki spoj ćelije uzrokujući eksploziju.

§  NEMOJTE KORISTITI U UREĐAJU KOJI MOŽE NADMAŠITI MAXIMALNU VATAŽU (W) ili AMPERAGE (A) BATERIJE (navedene na svakoj ćeliji i maloprodajnom pakiranju). U protivnom, to može preopteretiti ćeliju i uzrokovati njezinu eksploziju.

§  NE KORISTITE NIŽI OTPOR (Ω) # (navedeno na svakoj ćeliji i maloprodajnom pakiranju). U protivnom, to može preopteretiti ćeliju i uzrokovati njezinu eksploziju.

§  NEMOJTE KORISTITI ĆELIJE SA BILO OŠTEĆENJEM NA STRUKTURI ILI VANJSKOJ ZAŠTITNOJ OZNAKI (naziva se i “Omotač”, “rukav”, “koža”). Oštećenja mogu uključivati: udubljenje (e), suzu (e), udare (e), ubode (e), koroziju ili bilo koje druge neotkrivene abnormalnosti ili oštećenja. U protivnom, ćelija može doći do kratkog spoja i eksplozije. UVIJEK PREGLEDAJTE ćeliju VISUALNO i DODIROM DA SE VIDI/OSJEĆA radi oštećenja PRIJE SVAKE UPORABE. ** SLIKU ISPOD VIDI KAO SMERNICU. **

§  NE OSTAVLJAJTE BEZ NADZORA U PUNJENJU I UKLONITE ĆELIJE IZ PUNJAČA NAKON POTPUNOG PUNJENJA kako biste bili sigurni da nije izložen nikakvim neispravnostima punjača, poput prekomjernog punjenja koje bi moglo oštetiti ćeliju uzrokujući njezinu eksploziju.

§  NEMOJTE PUNITI VIŠE OD MAKSIMALNOG NAPONA PUNJENJA (V) (tipično 4,2 V) ili ISPUŠTATI ISPOD ISKLJUČENOG MAX NAPONA (V) (tipično 2,5 V). Prekomjerno punjenje ili prekomjerno pražnjenje ćelije / ćelija može uzrokovati nepovratna oštećenja i eksplodirati.

§  NEMOJTE MJEŠATI S KORIŠTENIM ili RAZLIČITIM VRSTAMA BATERIJA. Razlike u kapacitetu stanica mogu dovesti do toga da je jedna ili više ćelija prenapunjena ili previše ispražnjena.

§  AKO KORISTITE VIŠEBATERIJSKI UREĐAJ, uređaj MORA IMATI NEPROVODLJIVU BARIJERU (obično plastičnu) ILI FITMACIJU KOJA SPRIJEČAVA STANICE (E) DA DODIRAJU STRANE JEDNOG ILI BILO KOJEG SUSTAVNOG METALA, osim samog središta vrha i dno ćelije. U protivnom bi ćelije mogle doći do kratkog spoja i eksplozije.

§  UVIJEK ZAMJENITE ĆELIJU kad se kapacitet smanji ili unutar najviše 12 mjeseci korištenja (ovisno o tome što se prije dogodi) kada se koristi u uređaju koji omogućuje promjenu/uklanjanje ćelija (ćelija). Degradacija i trošenje stanica nastalo ponovljenim postavljanjem/uklanjanjem mogu negativno utjecati na integritet ćelije i izložiti je uvjetima koji mogu uzrokovati kratki spoj i eksploziju.

§  UVIJEK punite, povezujte i upravljajte ćelijama prema svojim mogućnostima koje su navedene na svakoj ćeliji, pakiranju i stranicama s pojedinostima o proizvodu, pridržavajući se priručnika za upotrebu uređaja.

§  POTPUNO PROČITAJTE i slijedite odjeljak UPOZORENJE naveden na svakoj ćeliji, pakiranju i ovdje u cijelosti.