''

Tko vrši dostavu i koja je cijena?

DPD - Dostavna služba     i    Overseas express - Dostavna služba
DPD logo


Dostavu vršimo putem prijevozničke tvrtke DPD i Overseas express

Za narudžbe trošak dostave se plaća u paušalnom iznosu od bez obzira na težinu pošiljke i mjesto isporuke.

Dpd - 32,00kn
Standardna dostava - 27,50kn
Jeftinija dostava -15,00kn
EU dostava - 25,00kn/400,00kn


Koliko traje da se paket dostavi?

Vrijeme od narudžbe pa do isporuke paketa ovisi o sljedećem:

    o raspoloživosti proizvoda: neke proizvode imamo na skladištu, a neke trebamo prvo naručiti što obično traje 5 do 8 dana.
    o mjestu u koje Vam dostavljamo: dostavna služba u veće gradove dostavlja u roku 1 radnog dana od preuzimanja paketa, a u rijetkim slučajevima moguća i duža vremena dostave (izolirana mjesta ili udaljeni otoci s neredovitim trajektnim linijama).

Ako danas naručujete proizvod koji je odmah dostupan, dobiti ćete ga najčešće u roku od jednog do tri radna dana.

Ako narudžba sadrži više proizvoda različite raspoloživosti pričekat ćemo da svi proizvodi budu kod nas prije nego ih pošaljemo.

U vrijeme kada dostavna služba zaprimi Vaš paket, dobit ćete SMS/e-mail obavijest, dok ćete na sam dan isporuke dobiti još jednu obavijesti o točnijem vremenu isporuke.
Kamo dostavljamo?

Dostavu vršimo po cijeloj Hrvatskoj i u državama članicama Europske unije


Ostali uvjeti dostave:

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati OVDJE.

Best vape site

Product added to wishlist
Product added to compare.