''

Uvjeti poslovanja

Opći uvjeti korištenja WEB Shop-a eigareta.hr 

1. OPĆI UVJETI PRODAJE

sadržaj Internet trgovine i stranica Ecigareta.hr te svih njenih varijanti je vlasništvo firme STELLA d.o.o. (u daljnjem tekstu Ecigareta.hr)

Upotrebom internet trgovine Ecigareta.hr korisnici prihvaćaju objavljene opće uvjete poslovanja. Ecigareta.hr i korisnici s općim uvjetima ugovaraju međusobne obveze pri kupnji u internet trgovini Ecigareta.hr

Opći uvjeti prodaje su sastavljeni u skladu sa hrvatskim Zakonom.

Ecigareta.hr. zadržava pravo izmjene općih uvjeta na Internet trgovne Ecigareta.hr bez prethodne obavijesti. Sve promjene općih uvjeta su za korisnike obvezujuće.

2. OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Ecigareta.hr ne preuzima odgovornost za moguće posljedice prilikom upotrebe internet stranice Ecigareta.hr i njenog sadržaja.

Ecigareta.hr zadržava pravo izmjene sadržaja na internet stranici bez prethodne obavijesti i ne preuzima odgovornost od mogućih posljedica izazvanih promjenama.

Ecigareta.hr nastojati će da su sve cijene istinite, ispravne - svi podaci budu pravodobno ažurirani, proizvodi navedeni na našoj web stranici budu na zalihama. U slučaju grešaka u pogledu cijena, rokova isporuke, opisa proizvoda i dr. za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode, te nije nužno da uvijek i u svim detaljima odgovaraju stvarnim proizvodima. S obzirom na različite mogućnosti pristupanju interent trgovini Ecigareta.hr, te korištenje različitih rezolucija i operativnih sistema ne možemo jamčiti identičnost boja naših proizvoda s bojama kako su prezentirane na uredžajima korisnika - kupaca.

3. OGRANIČENO PRAVO UPOTREBE

Kopiranje, objava ili distribucija sadrždaja na stranici Ecigareta.hr ili njegovog dijela bez dozvole tvrtke Ecigareta.hr je zabranjena.

Posjetitelji stranice Ecigareta.hr sadržaj koriste u nekomercijalne i isključivo u osobne svrhe.

4. POSTUPAK NARUČIVANJA ODNOSNO KUPNJE

Na stranicama Internet trgovine Ecigareta.hrr mogu kupovati isključivo kupci iz Republike Hrvatske.

Narudžba u internet trgovini je predana kada korisnik dobije automatsku elektronsku obavijest u uspješnosto zamprimljenoj narudžbi. Ta elektronska obavijest nije potvrda da je proizvod na zalihi i da je počela otprema proizvoda. Narudžba će biti potvrđena najkasnije u roku 2 radna dana od dana kada je narudžba poslana i to putem nove email obavijesti o potvrdi narudžbe.

U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi ili da narudžbu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obaviješten putem elektronske pošte.

Svi ugovori o kupnji se pohranjuju u Ecigareta.hr

Sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača kupac ima pravo jednostranog raskida ugovora.

Zaprimljene i potvrđene narudžbe su neopozive.

U slučaju zlouporabe internet stranice Ecigareta.hr, Ecigareta.hr može narudžbu stornirati.

P rilikom naručivanja proizvoda kupac potvrđuje da je bio upoznat sa općim uvjetima i da je posebno bio upozoren na opće uvjete.

5. ODUSTAJANJE OD KUPNJE, POVRAT ROBE I REKLAMACIJE

kupac ima pravo u roku od 14 dana sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača odustati od kupnje. Rok od 14 dana počine teći danom preuzimanja naručene robe

ukoliko dođe do odustajanja od kupnje, kupac pisanim putem šalje obavjesti na email: info@stelladecoro.hr , uz naznaku u predmetu “odustajanje od kupnje”

u obavjesti o odustajanju od kupnje navesti rezloge odustajanja od kupnje - nedvosmisleno, i u potpunosti navesti vaše ime, prezime i datum narudžbe.

6. POVRAT PROIZVODA

ukoliko je proizvod personaliziran, napravljen po narudžbi, isti nije moguće zamjeniti ili vratiti

ukoliko je kupac robu preuzeo i odustaje od kupnje, mora preuzetu robu vratiti poduzeću u roku 7 dana, uz unaprijed pisanu obavijest iz 5.b)

povrat novca u iznosu vraćenih proizvoda, poduzeće mora vratiti na bankovni račun kupca najkasnije u roku 14 dana od primitka robe.

prilikom povratu proizvodi moraju biti neupotrebljeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži. Uz vraćeni proizvod priložiti kopiju originalnog računa - obavezno.

Pošiljku poslati na adresu: Reisnerova 59 31000 Osijek " Ecigareta.hr

troškove povrata robe u cijelosti podmiruje kupac. Vraćeni proizvod neće biti preuzet ukoliko nije plaćena poštarina

7. REKLAMACIJE POŠILJKE

za sve tvorničke greške kupljenih proizvoda u interenet trgovini Ecigareta.hr preuzima odgovornost tvrtka Ecigareta.hr. Ukoliko kupac ima prigovor sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača molimo da nas obavijesti na e-mail adresu: webshop@ecigaretahr  s naznakom u predmetu “prigovor o zaštiti potrošača”

b) u obavijesti o grešci kupac mora detaljno objasniti - opisati grešku i omogućiti prodavaču da grešku razmotri.

prilikom reklamacije, molili bi da kupac vrati robu sa kopijom originalnog računa na adresu navedenu u 6.e) u roku od 14 dana, od dana preuzimanja.

po primitku pisane obavijesti i robe, Ecigareta.hr će u roku od 10 radnih dana dati pisani odgovor na rješenje reklamacije.

Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakirane u kartonsku ambalažu.

Sve reklamacije koje su neprikladno zapakirane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećena prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju.

Troškove povrata robe snosi kupac.

8. CIJENE

Pri kupnji vrijede cijene u trenutku narudžbe. Sve cijene su izražene u kunama sa uključenim PDV-om. Cijene vrijede do objave novog cjenika u internet trgovini Ecigareta.hr

trajanje pojedinih akcija - sniżenja u internet trgovini su vremenski ograničeni, što je objavljeno u trenutku akcije-sniżenja na internet stranici Ecigareta.hr

kod prikazivanja sniženja cjena (izraženo u postotcima) na računima može doći do minimalnog odstupanja od navedenog u e-shopu, što je posljedica zaokruživanja maloprodajnih cijena nakon sniženja.

9. NAČIN PLAĆANJA U INTERNET TRGOVINI

1. plaćanje pouzećem - poštarinu plaća kupac i to službeniku gotovinom prilikom preuzimanja robe.

2. plaćanje po predračunu - plaćanje po zaprimljenoj ponudi. Nakon primitka sredstava šaljemo robu na adresu kupca.

3. online naplata kreditnim karticama

       MasterCard           Maestro          Visa         

3. plaćanje karticama: Paypal

10. IZJAVA O SIGURNOSTI

HT PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT PayWay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

MasterCardVisa

11. IZJAVA O PRIVATNOSTI

STELLA d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici STELLA d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

12. IZJAVA O KONVERZIJI

Za kupnje na stranicama www.ecigareta.hr sva plaćanja biti će realizirana u hrvatskim kunama. Iznos za koji ćemo tereti Vašu kreditnu karticu izračunava se kroz konverziju cijene iz eura u kune prema trenutnom deviznom tečaju Hrvatske narodne banke.

Na računu koji ćete dobiti od Vaše kartične kuće isti iznos biti će pretvaren u lokalnu valutu prema tečaju kartične kuće. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost pojave razlike u cijenama u odnosu na cijene navedene na našim web stranicama.

10. PAKIRANJE I DOSTAVA

dostava se vrši preko Kurirske službe po cijeni od 20,00 kn za narudžbu (ne odnosi se na.........).

prilikom plaćanja pouzećem dodatno se naplaćuje 7,00kn

Besplatna dostava na kućnu adresu ovisi o iznosu kupnje. Sve preko 1000,00 kuna se ne naplaćuje.

Isporuke obavlja Kurirska služba . Ako primatelj u trenutku dostave ne bude na navedenoj adresi za dostavu, dobiti će obavjest o podizanju paketa u najbliżem poštanskom uredu

Ako odaberete dostavu u glavnom skladištu, poslat ćemo Vam e-poštu kada Vaša narudžba bude spremna (svoju narudžbu preuzmite u roku od 15 dana). Potrebno je pokazati broj narudžbe i identifikacijski dokument osobe koja preuzima paket

Narudžbe poslane vikendom i državnim praznicima obrađuju se sljedećeg radnog dana.

Prilikom narudžbe provjerite jesu li svi podaci o adresi dostave točno navedeni.

Ako narudžbe ne mogu biti isporučene zbog netočne adrese ili su isporučene na pogrešnu adresu, Ecigareta.hr neće pokriti troškove ponovne isporuke.

Ecigareta.hr je usredotočena pružanju izvanredne usluge kupcima. Trudimo se da svi proizvodi navedeni na našoj web stranici budu na zalihama i da su cijene istinite i ispravne. U slučaju da se desi da naručeni artikal nije dostupan ili nismo u mogućnosti isporučiti isti, kontaktirati ćemo vas u roku od dva radna dana da nadžemo alternativno rješenje ili u cijelosti vratimo novac.

Troškovi dostave su nepovratni, osim ako su nastali zbog greške na artiklu u procesu proizvodnje

11. ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 3 – 14 dana radnih dana.